You must have Javascript enabled to use this form.

Podologiepraktijk Podometrix Groepspraktijk

Location: 
Gaversesteenweg 69
9800 Deinze
Belgium
Mobile: 
0475/57.73.67
Professioneel Podoloog
Master in de podologie (MSc)
Bachelor in de podologie (BSc)
Organisation: 
FBP
Van harte welkom op mijn persoonlijke pagina van deze portaalsite die u op de meest correcte wijze wil informeren over de podologie. Als professioneel podoloog ben ik zowel diagnostisch alsook therapeutisch werkzaam binnen de gezondheidszorg. Het doel van de podologische behandeling is het behoud, het optimaliseren en/of het herstel van de gezondheid.

De praktijk van Charlotte De Jonckheere werd opgericht in januari 2005. Sinds 2010 werd er uitgebreid onder de naam Podologiepraktijk Podometrix en dit sinds 2015 samen met Julie Devos, Bachelor in de Podologie.

Podometrix richt zich voornamelijk op biomechanische analyses. Door het afnemen van een uitgebreid vraaggesprek en het uitvoeren van een uitgebreid podologisch onderzoek met ganganalyse krijgt de patiënt een objectieve weergave van de oorzaak van de klacht. Indien deze oorzaak binnen het werkveld van de podoloog valt, zal indien nodig door middel van podologische zolen worden behandeld.

De podologische zolen worden ter plaatse vervaardigd en verzekeren een sterk gefundeerde, klinisch correcte en goed onderbouwde opvolging van de klacht. Uiteraard werken we nauw samen met andere disciplines, teneinde u te voorzien van een gepast behandelingsschema.

De praktijk is dagelijks (maandag tot vrijdag) telefonisch bereikbaar van 9h tot 19h.

Alle leeftijdsgroepen/beroepsgroepen kunnen bij Podometrix terecht voor advies, onderzoek en behandeling.

Charlotte De Jonckheere

2002 Gegradueerde in de podologie, Arteveldehogeschool, Gent

2002 Externship in Podiatric Medicine and Surgery at the Southern Arizona VAHealth Care System, Tucson, USA

2005 Master of Science in Podiatry, University of Brighton, Engeland

2008 International Scholar Program with Prof. Dr. D. Armstrong & Dr.S.Wu at the CLEAR Center, Rosalind Franklin University of Podiatric Medicine, Chicago and at the SALSA center, University of Arizona in Tucson, USA

Sinds 2007 - ...: Voorzitter Federatie van Belgische Podologen

Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels

 

Julie Devos

2014 Bachelor in de podologie, Arteveldehogeschool, Gent

Share this page: