You must have Javascript enabled to use this form.

Lid worden

Het FBP werkjaar loopt van januari tot december en de lidmaatschapsbijdrage is volledig fiscaal aftrekbaar.

Zowel gegradueerden, bachelors als masters in de podologie kunnen zich aansluiten bij de Federatie van Belgische Podologen. Als erkende beroepsfederatie zorgt de Federatie van Belgische Podologen voor een uitgebreid aantal ledenvoordelen.

Door lid te worden van de Federatie van Belgische Podologen teken je in voor het grootste aanbod aan ondersteuning, met representatie in raden en commissies op nationaal en internationaal niveau, alsook permanente vorming in België en nog veel meer.


LIDMAATSCHAPSBIJDRAGE

Effectief lid of toegetreden lid (*) worden bij de FBP : 195,00 EUR

  • houder zijn van een diploma van gegradueerde in de podologie, bachelor in de podologie of master in de podologie uit binnen- of buitenland
  • het beroep beoefenen (als practicus of als docent) in binnen –of buitenland
  • het beroep uitoefenen rekening houdend met het reglement van inwendige orde vooropgesteld door de beroepsfederatie

Niet praktiserend lid : 125,00 EUR

  • oefent het beroep van podoloog (nog) niet uit

Student lid : 55,00 EUR

  • ingeschreven zijn aan een opleiding podologie van een erkend opleidingsinstituut in binnen -of buitenland en dit kunnen voorleggen aan de hand van een geldige studentenkaart.

REEDS FBP LID? 

Vernieuw éénvoudig je lidmaatschap (login in paswoord voor de site blijven identiek) door tijdig je lidmaatschapsbijdrage over te maken (uiterlijk 31/12/2017 zodat je webpagina online zichtbaar en aanklikbaar blijft).
Na ontvangst van je betaling krijg je per post je lidkaart en op je persoonlijke webpagina vind je het te downloaden fiscaal attest. 

NOG GEEN FBP LID? 

Schrijf je snel en makkelijk in voor een lidmaatschap bij de FBP door je hier te registreren. Van zodra je het registratieformulier hebt ingevuld, schrijf je het FBP-lidgeld over op onderstaande bankgegevens.  

ING Belgium rekeningnummer
ING BE60 3630 8957 2870 met als mededeling «Lidgeld FBP en je naam»
BIC-Code ING Belgium (Swift address): BBRUBEBB

Na ontvangst van je betaling krijg je per post je lidkaart. De activering van je gepersonaliseerde webpagina doen we voor jou aan de hand van de aangeleverde gegevens en hierop vind je dan het te downloaden fiscaal attest..