Lid worden

Het FBP werkjaar loopt van januari tot december en de lidmaatschapsbijdrage is volledig fiscaal aftrekbaar.

De FBP is erkend door de FOD-Economie als Beroepsfederatie die het beroep podologie vertegenwoordigt. De FBP mobiliseert hierbij zowel Franstalige als Nederlandstalige podologen. Door deze erkenning zetelen we in Sectorcommissie 13 - Medische en paramedische beroepen van de Hoge Raad van Zelfstandigen en van de KMO’s. Daarnaast zetelen we als beroepsfederatie eveneens in de FOD Volksgezondheid als effectief lid van de Federale Raad voor Paramedische Beroepen en de Technische Commissie voor Paramedische Beroepen, het RIZIV, de Diabetesliga en Association Belge du Diabète, IKED voet, de Opleidingsadviesraad Arteveldehogeschool en zijn we participerend lid van het Mdeon Deontologisch Gezondheidsplatform.

Gecreëerd door podologen voor podologen, biedt onze beroepsfederatie nuttige tips en diensten voor elke podoloog, en behartigt ze ook jouw belangen. Door lid te worden van de FBP, versterk je de rangen van een organisatie die alles in het werk stelt om de beroepsbelangen van gegradueerden, Bachelors en Masters in de Podologie te promoten, verdedigen en beschermen.

Door ook toe te zien op de naleving van de fundamentele deontologische regels van het beroep podologie, houdt de FBP vier sleutelwoorden en haar grondwaarden steeds voor ogen: Respect / Ethiek / Samenwerking / Kwaliteit                      


Reeds FBP lid? Vernieuw je lidmaatschap (login in paswoord voor de site blijven identiek) door tijdig je lidmaatschapsbijdrage over te maken.

Nog geen FBP lid? Schrijf je snel en makkelijk in voor lidmaatschap bij de FBP door je hier te registreren 

 

Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact op via email naar info@podologieweb.be